top of page

KWALITATIEVE ROLLUIKEN EN SCREENS VOOR THUIS

AUTOMATISATIE VAN BESTAANDE ROLLUIKEN EN SCREENS

Sg bvba is gespecialiseerd in de plaatsing van rolluiken en screens. Ook voor automatisatie van bestaande rolluiken en screens bent u bij ons aan het goede adres. Ontdek nu onze toegevoegde waarde.

automatisatie van Somfy - SG Ramen en deuren

AUTOMATISATIE VAN SOMFY

Denkt u alvast aan uw oude dag of houdt u van voldoende comfort in uw dagelijkse leven? Dan is het een goed idee om uw bestaande rolluiken en screens te automatiseren. Dat doen we bij sg bvba door motoren van Somfy te installeren. De kwalitatieve aandrijving staat garant voor een vlotte bediening van uw rolluiken en screens met een gebruiksklare afstandsbediening.

VEILIGHEID EN ZONWERING

Rolluiken garanderen meer veiligheid in en rond uw woning. Onderzoek wijst uit dat inbrekers huizen met rolluiken sneller links laten liggen. Daarnaast bieden rolluiken ook een comfortwaarde. In de winter houden ze de koude langer buiten en op warme zomerdagen helpen rolluiken om het binnen langer koel te houden.

Met screens zet u in op een handige regeling van invallend licht in uw woning. U bepaalt zelf hoeveel licht u binnenlaat en hebt praktisch nooit last van invallend zonlicht op uw tv- en/of computerscherm. Kies voor comfort en ga voor comfortabele screens.

Wilt u meer informatie over de plaatsing van rolluiken en screens? Dan staan we u bij sg bvba in Kalmthout graag professioneel bij. We begeleiden u bij de juiste keuze en adviseren u bij automatisatie van bestaande rolluiken en screens.

Rolluiken - SG Ramen en deuren
bottom of page